Vrata za interijere - Evodrive


EvoDrive je kompaktan i elegantan automatski operator za vrata posebno dizajniran za unutarnja klizna vrata koja se obično koriste u hotelima, uredima, privatnim kućama, domovima za njegu, bolnicama i drugim vrstama zgrada.

Pokreće inovativna tehnologija magnetskog linearnog motora razvijenu pomoću MOTION4, mjeri samo dubinu od 60 mm duboko x 65 mm, kombinirajući veličinu ručne ploče kliznih vrata s funkcijama i performansama tradicionalnog automatskog operatera vrata.

Zahvaljujući pametnom dizajnu, svi unutarnji elementi su lako dostupni jednostavnim povlačenjem prednjeg poklopca kako bi se olakšalo održavanje. Uključuje bežičnu Bluetooth tehnologiju za komunikaciju glavne ploče s motorom, kako bi se izbjeglo korištenje kabela, žica i drugih mehaničkih elemenata za jednostavnu instalaciju i pouzdanu izvedbu.
EvoDrive_Closed_ENGEvoDrive_Open_ENG

OPCIJE I DODACI


LEAF ADAPTORS


TOP CLAMPS

Za 8 – 12 mm kaljeno staklo

TWINS

Za 8 – 12 mm kaljeno staklo

FULL GLASS

Za 8 – 12 mm kaljeno staklo

TIMBER LEAF ADAPTOR

Za 30 - 50 mm drvena krila

ALUMINIUM LEAF ADAPTOR

Za 40 mm aluminijske okvire

AKTIVIRANJE I SIGURNOSNI UREĐAJI


DALJINSKI UPRAVLJAČ

Ručni uređaj koji se koristi za odabir načina rada: Automatski, Otvoreno, Zatvoreno i Izlaz. U načinu "Zatvoreni" i "Samo izlaz" potrebna je dodatna mogućnost za automatsko zaključavanje.

TIPKA ZA OTVARANJE

Opcije za žičane ili bežične veze. Zaboravite na kabele koristeći bežični gumb.

BEZKONTAKTNA TIPKA

Aktivira vrata jednostavnim pristupom vašoj ruci ili nozi (podesivi od 10 do 50 cm).

SENZOR


Može se koristiti samo za aktivaciju, samo za sigurnost ili kombinaciju oboje. Otkriva prisutnost osoba u blizini vrata.

AUTOMATSKO ZAKLJUČAVANJE

Zadržava vrata blokirana kada je krilo zatvoreno i odabrani su načini "Zatvoreni" ili "Samo izlaz". U slučaju nestanka struje, brava će se osloboditi kako bi se omogućilo ručno otvaranje.

ZAŠTO KORISTITI KLIZNA VRATA ZA INTERIJERE