Rotirajuća vrata

Karusel vrata omogućuju visoku frekvenciju prolaza zadržavajući BESAM-ove u svijetu priznate sigurnosne standarde. Ovaj model vrata je napravljen tako da vjetar i guranje od strane prolaznika nema nikakvog efekta što se tiče rada vrata.

Sigurnost, najveća briga i najviši prioritet

Vrata ujedinjuju sigurnost i praktičnost, a pri tome je sigurnost korisnika na prvom mjestu. Rubovi bubnja su prekriveni mehaničkim sigurnosnim gumenim letvama, koje sprečavaju zaglavljivanje korisnika između statičnog bubnja i rotirajućih vratnih krila. Rotirajući dio vrata osjetljiv je na pritisak, ukoliko se vratnim krilima bilo kako spriječi vrtnja, ista se zaustave i nakon kratkog vremena se vrtnja nastavlja.

Izlaz u nuždi

Namještanjem okova za izlaz u nuždi dobivamo gotovo neometan evakuacijski put kroz rotaciona vrata. Elektromehanička pogonska jedinica se povezuje s požarnim alarmom, istovremeno se ta jedinica zaustavlja, kako bi se rotirajuća vratna krila sklopila u slučaju opasnosti, ili zbog prevelikog udara vjetra. Sistem za izlaz u nuždi je praktično rješenje i za druge namjene, kao npr. unos većih predmeta (dostava materijala npr. nove unutarnje opreme i sl….).

BESAM karusel vrata su najsigurnija karusel vrata na svijetu.

U slučaju da se sigurnosni senzori aktiviraju, vrata se automatski zaustave u samo 5 cm. Udobna, sigurna, automatska, ekonomična, zadržavaju mikroklimu prostora 3- i 4-krilna kompaktna RD 3 automatska rotaciona vrata omogućuju zadržavanje udobne unutarnje temperature, ekonomična, istovremeno sigurna i pouzdana. Sve te odlične karakteristike čine proizvod koji je neusporedivo vredniji od rotacionih ručnih vrata. Za veći promjer vrata se odlučujemo npr. za hotelska predvorja, prije svega poradi ljudi s prtljagom, dok su manji promjeri RD-3 pogodni za manje prohodne ulaze.

%d bloggers like this: