Konstrukcijska rješenja

Vrata su konstruirana tako da se mogu prilagoditi svakom prostoru i zahtjevu:


 
 

Štoviše, da bi se mogli zadovoljiti zahtjevi arhitekata i dizajnera interijera, vrata se mogu prilagoditi svim dimenzijama, različitim materijalima te oblicima za potpuno uklapanje u projekt.

Pitajte nas i odgovorit ćemo vam na sva pitanja. Pomoći ćemo vam izabrati najprimjereniju izvedbu vrata, sa kojom ćete riješiti svoj problem i zadovoljiti svoje želje. Sami morate odlučiti koji vam način otvaranja odgovara, boju profila i izvedbu stakla. Sve ostalo je naša briga.


Kliknite i pošaljite nam svoj upit.
Možemo Vam dati savjet za najbolje rješenje.

RJEŠENJA


 
 

Pet osnovnih pitanja koja morate postaviti prije kupnje automatskih vrata

5 pitanja

1Da li je sigurnosni sustav takav da se vrata neće zatvoriti ako je među njima čovjek?
Možda se dogodi nevjerovatno, međutim je to čest problem automatskih vrata. Sigurnosni sistem, koje se najčešće koristi djeluje u obliku zrake fotoćelije kojega treba prekinuti ako u njemu stoji čovjek. Ako se desi da u vratima padne dijete ili starac vodoravna zraka fotoćelije koja se nalazi cca 0,5m od poda nije prekinuta.
Vrata će tada ležeću osobu udariti i ozlijediti. Sa povećanom količinom automatskih vrata značajno se povećao broj tužbi oštećenih korisnika.
2Da li su automatska vrata dovoljno tiha da ne budu bukom strašila ljude i ometala rad?
Pri većini automatskih vrata oprema i elektronika nisu potpuno usklađeni. Vrata se stoga gibaju nejedakomjerno. Stvaraju buku iako su nova. Sa neočekivanim gibanjima također plaše korisnike.
Na takav način stranka lako dobije loš utisak. Ako imate takva vrata u kući ili uredu, počet će vam ići na živce.
3Da li su vrata dovoljno jednostavna za uporabu kako serviser nebi bio vaš stalni gost?
Posao često zahtjeva različite režime djelovanja vrata: stalno otvoreno, jednosmjerno otvaranje, reducirano otvaranje, zaključavanje ...
Nezgodno je da morate radi toga pozivati i čekati servisera. Osnovno upravljanje vratima mora biti jednostavno.
4Kako je pristupačna servisna služba i tko osigurava rezervne dijelove?
Zamislite ako na kraju radnog dana ne možete zatvoriti vrata i morate čekati dolazak servisera? U slučaju kvara serviser može doći najkasnije kroz nekoliko sati. Provjerite također tko osigurava rezervne dijelove. Danas svako može iz Kine uvesti automatska vrata i otvoriti radionu u garaži. Oprez nije na odmet.
5Koji je vijek trajanja vrata?
Kod automatskih vrata životni vijek uvelike ovisi o tome kako o njima vodimo brigu. Morate biti svjesni sustava redovnog održavanja koji omogućava da automatska vrata imaju dug i bez grešaka vijek trajanja. Takav sustav održavanja smanjuje troškove, a interventnih servisa na taj način skoro da nećete trebati.

Zašto vas pogrešni izbor automatskih vrata može skupo stajati?